Tarragona presenta la 31a edició de la Mostra de Teatre Jove

Enguany, la cita tindrà lloc del 6 de maig al 12 de juny

La 31a edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona comptarà amb 10 representacions.
La 31a edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona comptarà amb 10 representacions. | TarragonaDigital
21 de març del 2024
Actualitzat a les 17:24h
La 31a edició de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona se celebrarà enguany del 6 de maig fins al 12 de juny amb un total de 10 representacions de 10 companyies participants, totes elles tarragonines. Enguany s'estrenen dos dels deu grups, la cia Dos Punts i Actrices Anónimas.

La Mostra de Teatre Jove no només tindrà presència a la ciutat durant la primavera, ja que de manera complementària oferirà activitats durant tot l'any a partir de tallers i monogràfics teatrals, espectacles professionals amb un alt component de creació jove i jornades de formació.

El conseller de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona, Guillermo García de Castro, ha posat en valor "les tres dècades de la mostra dedicades a promoure el teatre com a eina de desenvolupament de les persones joves de la ciutat de Tarragona".
 

La col·laboració de la conselleria de Joventut amb els grups participants

Des de la conselleria de Joventut de l'Ajuntament s'aporta als grups participants de la Mostra de Teatre Jove canals permanents de suport mitjançant equipaments culturals i juvenils per a la formació, l'experimentació, la reflexió i l'exhibició per motivar i connectar les seves pràctiques artístiques i culturals.

També des de la conselleria es treballa per tal de preservar i garantir vies de continuïtat en el marc de les programacions estables de la ciutat. El conseller de Joventut ha assenyalat que "és cabdal potenciar les produccions i la creació cultural juvenil provinent de joves que reclamen suport i vehiculació de les seves propostes artístiques".