Tres homes armats amb matxets i ganivets a Torreforta: volien iniciar una baralla amb un altre grup

Els arrestats, que acumulen una setantena d'antecedents, estan acusats de desordres públics i tinença d'armes

Els mossos van detenir tres homes per desordres públic i tinença d'armes.
Els mossos van detenir tres homes per desordres públic i tinença d'armes. | TarragonaDigital
22 de març del 2024
Actualitzat a les 10:19h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous 21 de març tres homes a Tarragona als quals els imputen els delictes de desordres públics i tinença d'armes. Els fets van passar cap a les 15.40 hores a la plaça García Lorca de Torreforta. Un veí va avisar els Mossos que havia vist dues persones que duien armes blanques pel carrer, fins i tot fent-ne ostentació.

Els agents es van mobilitzar i van localitzar tres homes. En l'escorcoll, a un d'ells li van trobar una navalla i amb gestions posteriors van poder localitzar un matxet que un altre dels investigats havia amagat llençant-lo sota un cotxe. Arran de la investigació policial, els mossos van poder saber que els arrestats es volien barallar amb un altre grup.
 

Els tres detinguts acumulen una setantena d'antecedents penals

Entre els arrestats acumulen una setantena d'antecedents penals. El més jove, de 27 anys, té una vintena d'antecedents, majoritàriament contra la salut pública i per delictes contra el patrimoni. El mitjà, de 29, en té una quarantena, en alguns casos per delictes amb violència; mentre que el més gran, de 38 anys, té una dotzena d'antecedents penals.

Els Mossos d'Esquadra han valorat positivament l'actuació i la col·laboració ciutadana, que els ha permès actuar i evitar que s'arribés a produir una baralla que hauria pogut provocar danys personals.