PortAventura escalfa motors per Setmana Santa amb noves activitats i espectacles familiars

La programació temàtica s'allargarà fins al 17 de maig i inclou una nova experiència gastronòmica, esdeveniments exclusius i una gimcana

Les novetats inclouen una nova experiència gastronòmica amb els personatges de Sésamo Aventura
Les novetats inclouen una nova experiència gastronòmica amb els personatges de Sésamo Aventura | Cedida
22 de març del 2024
Actualitzat a les 11:08h
PortAventura World arrenca la seva Easter Celebration, una programació única d'activitats i espectacles de Setmana Santa que s'allargarà fins al pròxim 17 de maig. Durant prop de dos mesos, els visitants podran gaudir d'una tematització singular en tot el resort i de grans novetats, especialment pensades per a famílies i, en concret, per als més petits de la casa.

Les novetats inclouen una nova experiència gastronòmica al restaurant Marco Polo, on els visitants podran gaudir d'un deliciós Easter Family Brunch, acompanyats dels seus personatges preferits de Sésamo, i espectacles exclusius com la Sesame Street Easter Party al TeatroAventura, amb en Big Bird com a personatge principal.

Tampoc faltaran l’Easter Parade, una desfilada que omplirà els carrers de Far West amb l'alegria que caracteritza els personatges de Sésamo, i el Meet&Greet Easter Parade, una trobada per interactuar amb ells. També, destaca l'emocionant gimcana 'Elmo’s Eggspedition', per recórrer SésamoAventura cercant d'ous de Pasqua amb la qual els participants entraran en el sorteig d'una estada a PortAventura World.

Nous espectacles i més hores de diversió

Més enllà de SésamoAventura, a la zona de Far West les famílies podran descobrir el nou espectacle West World Frenzy, on dos temuts germans, coneguts en tot l'oest, intentaran fer-se amb un valuós botí; i, al Gran Teatre Imperial de la Xina, l'espectacle Dreams and the city, una història plena de ball i música ambientada a l'agitada ciutat de Nova York.

Una altra de les principals novetats d'aquesta temporada és l'obertura de PortAventura Park mitja hora abans per als hostes de l'Hotel PortAventura i els hotels de Far West (Hotel Gold River, Hotel Colorado Creek i Hotel La Mansión de Lucy) a les 9.30 hores. Això els permetrà pujar a les principals atraccions del parc abans de l'obertura al públic general -a les 10 hores- i maximitzar la seva estada.

David García, director general de PortAventura World, ha assenyalat que “any rere any els continua emocionant transformar el resort segons l'època en què rep als seus visitants”. “Més enllà de les novetats, convé destacar que les atraccions més estimades estaran també esperant-los, com és el cas d'Uncharted, inaugurada fa escassos mesos, i que ja s'ha convertit en un referent al resort”, ha afegit.

Aquesta campanya s'emmarca en la temporada 2024 del parc, que es va iniciar el passat 9 de febrer i que finalitzarà el 6 de gener de 2025. En total, el resort obrirà 307 dies, convertint aquesta temporada en la més primerenca i llarga de la història de la companyia.