Circula begut amb un microcotxe sense tapa al motor ni porta del conductor

Els Mossos d'Esquadra s'han trobat una escena del tot surrealista quan patrullaven per la zona del Baix Ebre

Imatge de l'estat del vehicle aturat.
Imatge de l'estat del vehicle aturat. | Mossos
22 de març del 2024
Actualitzat a les 17:06h
Escena surrealista la que s'han trobat agents dels Mossos d'Esquadra aquest divendres, 22 de març, al Perelló. Mentre feien tasques de patrullatge a la zona, han vist un microcotxe en condicions absolutament desastrosescirculant per la carretera. Evidentment, el conductor ha acabat denunciat, però no només per l'estat del vehicle, sinó també per altres motius.

El vehicle en qüestió, un microcotxe, ha estat aturat mentre circulava per la carretera TV-3022, entre el Perelló i Rasquera. Els agents han constatat que el microcotxe no tenia la porta del conductor ni tampoc la tapa del motor. A més, el conductor, de 48 anys, presentava símptomes evidents d'haver begut.

També tenia el permís suspès

En sotmetre'l a proves d'alcoholèmia, el conductor ha donat un resultat positiu de 0,77 mg/l, superant clarament el límit legal permès. A més a més, s'ha descobert que el seu permís de conduir AM estava suspès per una condemnapenal anterior i no havia completat el curs obligatori de recuperació.

El vehicle no tenia assegurança en vigor i tampoc havia passat la inspecciótècnica obligatòria. Totes aquestes circumstàncies han derivat en una sèrie de denúncies, tant penals com administratives, per part dels agents. El conductor ha estat acusat de conduir sota els efectes de begudes alcohòliques amb una taxa superior a 0,60 mg/l, a més de les infraccions relacionades amb la falta d'assegurança, ITV caducada i les deficiències tècniques greus al vehicle.

Com a conseqüència, el vehicle ha estat traslladat al dipòsit municipal de vehicles del Perelló, i les diligències penals seran remeses al jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa.