Roig-i-negres i verds perden pel mateix resultat després d'una setmana d'aturada. Els ganxets cauen a la pista del Sant Just i els calafellencs a casa contra l'Alcoi

Els dos equips del Camp de Tarragona han perdut pel mateix resultat
Els dos equips del Camp de Tarragona han perdut pel mateix resultat | @ReusDeportiu
24 de març del 2024
Actualitzat a les 10:47h
Dissabte d'hoquei per a oblidar a l'OK Lliga. El Reus Deportiu Virginias i el Parlem Calafell han perdut els seus compromisos davant el Sant Just i l'Alcoi, respectivament. Ho han fet pel mateix resultat (3-0), convertint-se així en una jornada negra per a l'hoquei de casa nostra a la màxima categoria estatal.

El subcampió de Copa mana

El Reus Deportiu Virginias ha perdut a la pista del Sant Just (3-0) en un duel amb molt poc encert. Els locals han demostrat un cop més que la gran temporada que estan realitzant no és fruit de la casualitat. Després d'arribar a la final de la Copa del Rei i conviure gran part de la campanya a la zona alta de la taula, els homes dirigits per Mia Ordeig no han donat opció als roig-i-negres.

Els de Jordi Garcia començaven perdent quan Xavi Crespo superava Càndid Ballart en el minut 11. Els reusencs, que no havien pogut transformar una directa en el minut 3, no aconseguien la reacció necessària. Edu Fernández, ja en el minut 36, feia un 2-0 que ampliaria Cabezas amb el tercer gol en el minut 43. Matx per oblidar d'un Reus que no aprofita la derrota del Calafell per pujar llocs a la taula, sent ara cinquè amb 33 punts.

Derrota sense conseqüències a la taula

El Parlem Calafell també ha perdut per 3 a 0, en el seu cas davant l'Alcoi i al Pavelló Joan Ortoll. Els homes dirigits per Ferran López veien com el visitant Formatje anotava el 0-1 en el primer minut d'encontre. Xaus no podia aprofitar una blava a Gil per anotar la falta directa que hagués empatat l'encontre just abans del descans. El Calafell va perdonar però els valencians no.

Gil superava Camps en el minut 36 per aplanar el camí a la victòria amb el 0 a 2. I si Formatje obria la llauna, Formatje també la tancaria. Ho feia quan només faltaven quinze segons per al final de l'encontre amb una directa per la desena infracció local. Aquesta és la setena derrota del Calafell a la lliga, una ensopegada que no el fa perdre la quarta posició de la lliga.

La setmana vinent no hi ha lliga per l'aturada de la Setmana Santa i la competició tornarà el dissabte 6 d'abril amb un Reus-Liceo (17.00 hores) i un Noia-Calafell (19.30 hores).