El Nàstic perd contra Unionistas i s'allunya de l'ascens directe

Els grana sumen el tercer partit seguit sense guanyar després de caure davant el conjunt de Salamanca per la mínima. L'ascens directe, a quatre punts després d'un fluix encontre

Nova ensopegada grana com a local
Nova ensopegada grana com a local | Unionistas de Salamanca
24 de març del 2024
Actualitzat a les 22:47h
El Nàstic de Tarragona ha tornat a punxar al Nou Estadi Costa Daurada després de perdre (0-1) contra l'Unionistas de Salamanca. Els castellans, bèstia negra dels grana aquesta temporada, s'han endut els tres punts en un encontre fluix dels homes dirigits per Dani Vidal. La falta de precisió en els metres finals ha provocat un encontre amb molt poques ocasions locals que els visitants s'han endut en una acció afortunada a l'inici del segon temps.

Així no hi haurà ascens directe

No es pot negar que els grana travessen un més que millorable rendiment que han de corregir si volen ascendir de forma directa. El Nàstic ha sumat només cinc punts dels darrers quinze i, tot i que gaudeix de sis punts de marge respecte al primer equip que no jugaria el playoff d'ascens, veu com el líder Deportivo s'allunya a quatre punts quan queden nou jornades per al final.

El duel d'avui ha estat el típic que es juga durant tres dies i no es guanya. El Nàstic no ha estat encertat de cara a la porteria rival i la primera gran ocasió de gol ha arribat fregant el descans amb un llançament de Jardí al travesser. Res més durant els primers 45 minuts. Així, difícil ascendir de forma directa. I més si es pateixen errors en defensa que els rivals, amb ofici i encert, aprofiten.

I és el que ha passat en el minut 55. Jugada visitant per la banda esquerra, un rebot dins de l'àrea i Losada, en posició correcta, anotava el 0-1 definitiu. Ni l'entrada de Mula al camp (per una nova lesió de Concha) ni l'aire fresc de Marc Fernández i Godoy han permès evitar la derrota. El Nàstic ha buscat l'empat de totes les maneres, inclòs forçant penals que avui no s'han produït en el segon temps, però s'han protestat.

Amb aquest resultat, el Nàstic cau a la quarta posició amb 51 punts. El Deportivo, líder, té 55 i s'allunya a quelcom més d'un partit. Els grana han de reaccionar i millorar la mitjana de punts del darrer mes de competició si vol lluitar per l'ascens directe fins al darrer segon de lliga regular. La pròxima cita per començar a millorar serà diumenge vinent a les 12.00 hores visitant el camp d'una Ponferradina que és el cinquè i viu un moment de forma semblant. Duel de necessitats.

FITXA TÈCNICA
Gimnàstic

Varo, Pol, Trigueros, Nacho, Oriol, Gorostidi, Borja, Jardí (M. Fernández 63'), Andy, Concha (Mula 50') i P. Fernández
Unionistas
Martínez, Rojo, Ramiro, Erik, Villar (Jordi 66'), Losada (Serrano 66'), Álvaro, Gómez, Rastrojo, Etxaniz i Giménez
Gols
0-1 / Losada (55')
Targetes grogues
Per als locals P. Fernández (72'), M. Fernández (79') i Mula (95') i per als visitants Adri (7'), Ramiro (16'), Villar (57'), Slavy (78'), Rojo (90'), Serrano (95') i Álvaro (95')