El Teatre Auditori del Morell tanca la temporada d'hivern amb rècord d'assistència

Més de 1.700 persones han gaudit de les sis propostes culturals programades entre els mesos de gener i març al municipi del Tarragonès

Imatge d'una de les representacions de la temporada al Teatre Auditori del Morell.
Imatge d'una de les representacions de la temporada al Teatre Auditori del Morell. | TarragonaDigital
25 de març del 2024
Actualitzat a les 11:30h
El Teatre Auditori del Morell ha tancat la temporada d'hivern amb rècord d'assistència. Les sis propostes programades, que van arrencar el passat mes de gener i es van tancar aquest dissabte 23 de març, han tingut una assistència de més de 1.700 espectadors. Ara, el municipi del Tarragonès s'endinsarà, del 4 al 7 d'abril, en una nova edició del PrimaverArt.

'Vida de peix… sense espines!' va ser la que va inaugurar la temporada d'enguany, seguida de 'Burundanga', 'Tres desitjos', 'Sona la cançó', 'Conspiranoia' i 'N'importe Quoi'. La varietat de gèneres ha reunit circ, música en directe, comèdia i musical en un sol escenari, amb dues sessions amb les entrades exhaurides: el duet de Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves, amb 'Sona la cançó', i l'obra 'Conspiranoia'.
 

"Una temporada fantàstica"

El regidor de Cultura, Miquel Roig, ha destacat que "aquesta temporada ha sigut fantàstica, la resposta de la gent ha sigut explícita i això ens fa molt contents, la riquesa i qualitat de les propostes i la seva varietat han donat resultat i és una molt bona notícia". Per la seva banda, l'alcalde Eloi Calbet ha assenyalat que "és un orgull pel Morell veure com el Teatre Auditori s'omple mentre continuem apostant per la cultura per a tothom".

En aquest sentit, enguany, l'obra 'Conspiranoia' es va sumar a la iniciativa 'Cap butaca buida', estesa arreu del territori i que buscava omplir totes les butaques dels teatres catalans el passat 16 de març, aconseguint-ho al Morell i a gran part de Catalunya.
 

Arriba una nova edició del PrimaverArt

Aquesta temporada d'hivern s'ha acabat, però la primera setmana d'abril, del 4 al 7, se celebrarà una nova edició del PrimaverArt, una mostra cultural i multidisciplinària arrelada al territori i als carrers del Morell.

En aquest sentit, serà la novena edició d'una proposta de referència per la seva qualitat i que l'any passat va reunir més de 4.000 persones als carrers del municipi del Tarragonès.