Desallotjat un edifici al centre de Reus davant possibles afectacions estructurals

L'aparició d'una esquerda a la paret ha obligat a traslladar els veïns i un d'ells s'allotjarà temporalment a l'Hotel Gaudí

L'immoble es troba just davant del Restaurant Museu del Vermut
L'immoble es troba just davant del Restaurant Museu del Vermut | Canal Reus
26 de març del 2024
Actualitzat a les 9:22h
Un dispositiu especial dels Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Urbana de Reus ha obligat a desallotjar un edifici al carrer de Vallroquetes, situat al centre de la ciutat, entre les places de la Farinera i Catalunya. L'aparició d'una esquerda a la paret mitgera entre els immobles dels números 12 i 14 ha motivat la intervenció preventiva.

Segons ha avançat Canal Reus, els fets van tenir lloc aquest dilluns 25 de març al migdia i l'actuació dels cossos de seguretat va sorprendre els veïns de la zona. Davant possibles afectacions estructurals, els veïns han hagut de marxar de casa. Des dels serveis municipals han possibilitat que un d'ells, amb necessitat d'allotjament d'urgència, fos traslladat de manera temporal a l'Hotel Gaudí.

L'avís al 112 va arribar a les 13.51 hores i, a més dels Bombers i els agents policials, es va desplaçar al carrer de Vallroquetes l'arquitecte municipal per fer una valoració inicial i evacuar els residents. A més, el mateix mitjà informa que el titular dels baixos tenia previst fer-hi obres de reforma i, per això, s'ha instat l'empresa que apuntali els pisos afectats per assegurar la zona i repari les esquerdes urgentment. 

Així mateix, la Guàrdia Urbana hauria comprovat que l'altre immoble afectat es troba deshabitat. Els veïns podrien tornar a casa un cop es duguin a terme les reparacions.