L'Ajuntament de Reus publica el cens per al 12-M amb canvis en un col·legi electoral

Les consultes per poder formular reclamacions censals es podran fer fins al pròxim dilluns 1 d'abril

El Centre d'Art Contemporani acollirà les meses electorals el diumenge 12 de maig
El Centre d'Art Contemporani acollirà les meses electorals el diumenge 12 de maig | Instagram / @calmasso
26 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:45h

Amb motiu de la celebració de les Eleccions al Parlament de Catalunya el pròxim 12 de maig, l'Ajuntament de Reus informa que fins al dia 1 d’abril (inclòs) es podrà consultar el cens electoral amb la finalitat de poder formular reclamació sobre la inclusió o exclusió al cens electoral que ha estat tancat a data 01/01/2024 i que inclou els moviments padronals fets fins al 28/12/2023.

A més, una de les principals novetats de cara a les pròximes eleccions catalanes, és que els ciutadans i ciutadanes que habitualment votaven a l'escola Prat de la Riba ho hauran de fer al Centre d'Art Contemporani Cal Massó.

L'equipament cultural, situat al carrer de Pròsper de Bofarull (a 200 metres del centre educatiu) acollirà les meses electorals. Encara es desconeixen els motius per aquest canvi, però no afectarà la distribució de la població amb aquesta seu assignada.

Consultes i reclamacions

Les consultes es podran fer de manera telefònica trucant al 977 01 00 10 o a través del web municipal d'Eleccions. Les reclamacions censals es faran, amb cita prèvia, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a la planta baixa del Palau Municipal, en horari de dilluns 25 a dijous 28 de març, de 8.30 a 14 hores.

També, es podrà sol·licitar, via telemàtica, l’exclusió/inclusió a les còpies del cens electoral que es faciliten als responsables de les candidatures per a fer enviaments postals de propaganda electoral

Al llarg de tot el període electoral, l’Oficina del Cens Electoral estableix un servei d’informació al públic. L’horari de consultes telefòniques serà, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores; els telèfons per a consultes són: 977249662, 977248085 i el correu electrònic [email protected].

Les persones que disposin de certificat electrònic acceptat per la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística, poden consultar les seves dades censals a l’adreça electrònica corresponent.

Arxivat a