La BigBand BUMT i Mozart protagonitzen el cicle de concerts de l'Espluga de Francolí

Les actuacions tindran lloc els dies 14 i 27 d'abril al Teatre del Casal

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i l'EMME han presentat els concerts del nou cicle estable.
L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i l'EMME han presentat els concerts del nou cicle estable. | TarragonaDigital
26 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:45h

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i l'Escola Municipal de Música (EMME) han presentat el tercer cicle estable de concerts que tindrà lloc durant el mes d'abril al Teatre del Casal del municipi de la Conca de Barberà. Les entrades per als concerts tenen un preu de 5 euros i es vendran el mateix dia de l'esdeveniment a taquilla.

Aquest cicle pretén ser la prèvia de tota la programació que està preparant l'EMME per aquest mes de juny, quan l'Escola Municipal de Música de l'Espluga de Francolí celebrarà el 45è aniversari de la seva creació.
 

La BigBand BUMT, una de les actuacions destacades

Una de les principals actuacions de la programació és el concert de la BigBand BUMT Tarragona que tindrà lloc el diumenge 14 d'abril, a les 19.30 hores, al Teatre del Casal. La BigBand de la Banda d'Unió Musical de Tarragona oferirà un concert després de realitzar una estada al Teatre del Casal.

D'altra banda, per un públic més familiar hi haurà el concert Mozartland, una producció de la Companyia del Príncep Totilau que està programat pel dissabte 27 d'abril, a les 18 hores. Amb la participació d'una professora de l'Escola Municipal de Música de l'Espluga, aquest concert promet transportar el públic familiar a través de les melodies eternes de Mozart.