Una biga en mal estat obliga a tancar un habitatge a Reus i l'home que ocupava els baixos és desallotjat

No s'han detectat altres deficiències estructurals en l'edifici, però la propietat ja hauria rebut sancions per manca de seguretat

Com a mesura preventiva, s'ha assegurat tota la zona davant altres possibles despreniments
Com a mesura preventiva, s'ha assegurat tota la zona davant altres possibles despreniments | GoogleMaps
26 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:43h

Els cossos de seguretat han intervingut aquest dimarts 26 de març al matí en un edifici del raval de Martí Folguera de Reus arran del despreniment d'una biga de fusta, que s'hauria trencat a causa del deteriorament.

Segons ha informat el Diari de Tarragona, la Guàrdia Urbana ha avisat els Bombers de la Generalitat, els qui, conjuntament amb l'arquitecte municipal, han revisat l'edifici i han decidit que aquest no es troba en bones condicions d'habitabilitat.

L'habitatge ha quedat precintat per qüestions de seguretat i s'ha desallotjat un home que vivia, amb el seu gos, com a ocupa als baixos de l'immoble des de feia un any. No podran tornar a viure-hi, malgrat que l'home ha afirmat que no tindria cap altre sostre on quedar-se i que, "si no dorm al pis, anirà a la presó".

Sancions a la propietat

Es tracta del número 15 del carrer, on no s'han detectat altres deficiències estructurals, però el propietari hauria d'haver pres les mesures necessàries per garantir-ne la seguretat, sota requisit de l'Ajuntament de Reus. Encara que la situació era previsible, tenint en compte que l'edifici no està cobert, no s'havia dut a terme cap reparació.

El mateix mitjà ha pogut saber que el consistori reusenc ha interposat dues sancions a la propietat de l'immoble, l'última de les quals encara estaria en tràmit actualment. A partir d'ara, l'edifici quedarà tapiat per evitar l'accés al seu interior.

Arxivat a