Una vintena de famílies de Tarragona, sense llum durant dies per un incendi

El foc va afectar la sala de comptadors de l'edifici i la instal·lació elèctrica s'ha de substituir completament

Imatge dels comptadors calcinats de l'edifici de Campclar.
Imatge dels comptadors calcinats de l'edifici de Campclar. | En Comú Podem Tarragona
26 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:40h

El grup municipal d'En Comú Podem a l'Ajuntament de Tarragona ha denunciat a través de les xarxes socials que una vintena de famílies del barri de Campclar porten des de dissabte sense subministrament elèctric a l'edifici on viuen. La raó és un incendi que es va produir a la sala de comptadors.
 


Els afectats, alguns dels quals estan en situació de vulnerabilitat, han demanat al consistori una "alternativa amb urgència fins que es trobi una solució", han explicat els comuns en una piulada a X. En unes fotografies es veu el grau d'afectació de les flames sobre la instal·lació elèctrica, totalment calcinada.

Per la seva banda, fonts de l'Ajuntament de Tarragona han explicat que el consistori està fent un seguiment de la situació des de diumenge, a través de la GuàrdiaUrbana i els serveis socials.

Les mateixes fonts han assegurat que els agents van oferir als afectats una alternativa habitacional el dia de l'incendi, però que cap d'ells va requerir-ho. Malgrat això, reiteren que tant el cos policial com els responsables dels serveis socials estan seguint la problemàtica.