L'Associació La Salle Tarragona celebra un doble aniversari aquesta Setmana Santa

La Banda de l'Oració a l'Hort commemora el seu 25è aniversari, mentre que el pas fa 30 anys que surt a espatlles dels portants

L'Oració a l'Hort és un dels passos de l'Associació La Salle Tarragona.
L'Oració a l'Hort és un dels passos de l'Associació La Salle Tarragona. | Mar Rovira/ACN
27 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:39h

La Setmana Santa 2024 té un regust especial per a l'Associació La Salle Tarragona, que celebra un doble aniversari. Per un costat, la Banda del Misteri de l'Oració a l'Hort commemora el seu 25è aniversari, mentre que fa trenta anys que el pas va sortir per primera vegada a espatlles dels portants.

Així mateix, és un fet destacable que aquesta també és la primera Setmana Santa de Maria José Rivas com a presidenta de l'entitat lasal·liana. Cal recordar que en els darrers mesos de l'any 2023 es va renovar la junta directiva de l'Associació La Salle Tarragona, amb diverses cares noves.

L'entitat —que inclou les escoles Salle Tarragona i Salle Torreforta— participa durant la Setmana Santa en el Viacrucis Processional de Dilluns Sant —que es va haver de celebrar en interior per la pluja—, en la Processó del Dolor d'aquest Dimecres Sant i en la Processó del Sant Enterrament de Divendres Sant.
 

"És tot un goig per nosaltres celebrar aquest doble aniversari"

Rivas ha explicat que "per nosaltres és tot un goig celebrar aquest doble aniversari". En aquest sentit, la presidenta ha assenyalat que "encara ho és més perquè encara tenim gent que va començar des de l'inici, a la qual s'ha sumat gent nova. Hem vist com han crescut i com han progressat".