Altafulla torna a omplir-se per Setmana Santa amb el Pleamar Vintage Market

La novena edició d'aquest esdeveniment se celebra el cap de setmana del 30 al 31 de març

Música, parades 'vintage' i gastronomia a tocar de mar a Altafulla.
Música, parades 'vintage' i gastronomia a tocar de mar a Altafulla. | TarragonaDigital
26 de març del 2024
Actualitzat a les 17:10h
El Pleamar VintageMarketd'Altafulla s'apropa a la seva 9aedició i tot està a punt per a una nova celebració durant el cap de setmana més animat de la SetmanaSanta. Els dies 30 i 31 de març, el Parc de Voramar i la plaçaConsolat de Mar acolliran aquest esdeveniment que promet una experiència única en un entorn de primera línia de mar.

Amb un total d'unes setantaparades que ofereixen articles de segona i Vintage, juntament amb actuacionsmusicals, zones infantils, àrees de restauració i barres de beguda, el Parc de Voramar es transformarà en un escenari idíl·lic on la cultura i l'entreteniment es fusionen.

Una de les novetats més destacades és el cartellmusical encapçalat per 'Los Fresones Rebeldes', que actuaran el dissabte 30 de març a les 17:30 hores. Aquest concert té un cost de 8 euros en venda anticipada i de 10 euros el mateix dia.

Altres atractius del Pleamar inclouen sessions de discjòqueis a la zona del Pleamar Chill, a més dels objectesvintage i les activitats variades que fan d'aquest mercat un esdeveniment únic a la CostaDaurada. Pel que fa als expositors, la majoria provenen de Catalunya, destacant una vintena de locals, a més de participants d'Aragó, València i en grau més baix, del sud de França.

Es preveu una afluència d'entre 6.000 i 7.000 persones durant els dos dies del Pleamar VintageMarket, confirmant el seu èxit i la seva consolidació com a esdeveniment de referència durant la Setmana Santa.