Cambrils estrenarà dos nous aparcaments dissuasius aquest estiu

Es vol evitar el col·lapse als punts amb més afluència

Els aparcaments se sumaran a l'oferta de places de Cambrils.
Els aparcaments se sumaran a l'oferta de places de Cambrils. | TarragonaDigital
26 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:40h

L'Ajuntament de Cambrils està posant en marxa un pla per obrir nousaparcaments a diferents punts de la ciutat amb l'objectiu de mitigar el col·lapse i ampliar les zones de pàrquing, especialment en aquells llocs on la demanda supera l'oferta.

Els nous aparcaments, coneguts com a "dissuasius", estan dissenyats per a aquells visitants que arriben de fora de la localitat i estan situats als afores del nucliurbà, facilitant així l'accés i descongestionant el centre de la ciutat.

Abans de l'inici de la temporadaestiuenca, es preveu que estiguin en funcionament dos nous aparcaments de gran capacitat, amb més d'un miler de places, les quals podrien ser ampliables en cas de necessitat.

Un d'aquests aparcaments es troba a la zona de Ponent, concretament al carrer Miguel Hidalgo, a prop de la Vila Romana de la Llosa. Aquest disposarà d'aproximadament 1.800  metresquadrats destinats a uns 100vehicles i estarà a només 5 minuts de la Platja de la Llosa i a 12 minuts del Parc Pescador.

El segonaparcament, situat prop del Pàdel Cambrils, a la zona de Badia, ocuparà uns 1.600 metres quadrats i podrà acollir uns 70vehicles. Es trobarà a 600  metres de la Platja d'en Fores (coneguda com a Pi Rodó) i a 900 metres de la Rambla Regueral. A més d'aquests dos, abans de l'estiu també s'espera obrir al públic els aparcaments de Rotary, Antigons i Font Coberta.