Les gasolineres més barates de Tarragona aquesta Setmana Santa

Aquest dijous 27 de març s'inicia l'operació sortida de Setmana Santa a les carreteres catalanes

Omplir el dipòsit del cotxe pot variar fins a 20 euros entre la benzinera més barata i la més cara.
Omplir el dipòsit del cotxe pot variar fins a 20 euros entre la benzinera més barata i la més cara. | ACN
27 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:37h

El Servei Català de Trànsit (SCT) posarà en marxa aquest dijous a les 15 hores un dispositiu especial de trànsit, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, en motiu de l'operació sortida de Setmana Santa. Aquest operatiu es mantindrà vigent fins el Dilluns de Pasqua a la mitjanit. El director del SCT, Ramon Lamiel, ha destacat que no es preveu un augment de la mobilitat, mantenint-se els nivells del 2022 i el 2023.

En aquest sentit, al Camp de Tarragona, omplir un dipòsit de 55 litres de gasolina 95 pot variar uns 20 euros entre la benzinera més barata i la més cara —entre els 81 i els 102 euros—. Pel que fa al gasoil, la diferència en omplir el dipòsit se situa sobre els 10 euros —entre el 75 i els 85 euros—.
 

Les gasolineres més barates del Camp de Tarragona

Les benzineres més econòmiques a les principals ciutats del Camp de Tarragona són les de Bonarea, tant en gasolina 95 com en gasoil. Així, el preu del litre de benzina 95 a Bonarea a Tarragona és de 1,472 euros, un cèntim menys que a Valls i Reus i tres cèntims menys que a Montblanc. La més barata, però, és Seroil Energy a Vila-seca, a 1,448 euros el litre.

Al terme municipal de Tarragona, entre les benzineres més barates també hi ha Exoil, al polígon Riu Clar, amb un preu d'1,528 euros el litre de la gasolina 95. A Reus, les gasolineres Gmoil (carrer Bèlgica) i Alas (avinguda Sant Bernat Calbó) ofereixen un preu d'1,479 euros el litre.

Per la seva banda, el gasoil en les benzineres Bonarea té un preu d'1,362 euros el litre, mentre que a Reus, Valls, Cambrils o Montblanc és 1 o 2 cèntims més car. A Tarragona, també destaca el preu d'Exoil, a 1,378 euros el litre. El preu més econòmic, però, es pot trobar a Gmoil Reus i a Alas, a Reus i a Vila-seca, a 1,359 euros.

A la província de Tarragona, les benzineres més econòmiques es troben a les Terres de l'Ebre, concretament a Amposta, on la gasolina 95 es pot trobar a 1,42 euros el litre i el gasoil a 1,298 euros el litre.