Dues persones moren, una d'elles menor d'edat, a la platja de Miracle a Tarragona

Un menor no podia sortir de l'aigua i diverses persones l'han intentat ajudar: el jove i una altra persona han mort i dues més han estat rescatades

Salvament Marítim ha rescatat les dues persones atrapades a l'aigua, però han acabat morint.
Salvament Marítim ha rescatat les dues persones atrapades a l'aigua, però han acabat morint. | TGN Legends
28 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:30h

Tràgic Dijous Sant a Tarragona després que dues persones, una d'elles menor d'edat, hagin perdut la vida ofegades a la platja del Miracle a causa de la mala mar i les fortes onades. Els fets han tingut lloc al voltant d'una quart de tres de la tarda d'aquest dijous 28 de març. Un de les víctimes és un menor d'edat, mentre que l'altra és un home d'uns 30 anys.
 

Segons les primeres informacions, un menor d'edat que hauria quedat atrapat a l'aigua a la platja del Miracle, a la zona del Fortí de la Reina. Com que no podia sortir, un home d'uns 30 anys s'ha tirat a l'aigua per ajudar-lo, però ambdós han quedat atrapats sense poder sortir. Tot i que han estat rescatats per Salvament Marítim i traslladats a la platja, els serveis sanitaris no han pogut fer res per salvar-los.

Segons Salvament Marítim, dues persones més s'han tirat a l'aigua per ajudar les víctimes i han hagut de ser rescatades amb l'helicòpter i l'embarcació de Creu Roja. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat efectius de Salvament Marítim —l'helicòpter Helimer 221 i l'embarcació LS Ariel de Creu Roja—, Bombers de la Generalitat, agents de la Guàrdia Urbana, la Guàrdia Civil, així com la unitat marítima dels Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, cal recordar que l'Ajuntament de Tarragona va activar aquest dimecres 27 de març el Pla d'Actuació Municipal (PAM) en fase d'alerta pel mal estat de la mar i el fort onatge.