MÉTEO: Quin temps farà pel pont de Setmana Santa a Tarragona

La previsió del Meteocat preveu que Diumenge Sant hi hagi pluges a les comarques tarragonines

La previsió apunta que Diumenge Santa hi haurà precipitacions a les comarques del Camp de Tarragona.
La previsió apunta que Diumenge Santa hi haurà precipitacions a les comarques del Camp de Tarragona. | Gemma Sánchez Bonel/ACN
28 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 11:28h

L'arribada dels dies festius de Setmana Santa és molt esperada per milers de tarragonins i tarragonines, sigui per fer algun viatge o escapada, sigui per seguir les processons o menjar la mona el Dilluns de Pasqua. La inestabilitat ha estat la tònica d'aquesta setmana i el guió sembla que no canviarà de cara al Divendres Sant, el cap de setmana i el Dia de la Mona, tot i que sembla que les pluges només apareixeran el Diumenge Sant.

Aquest dijous a la tarda es manté la prealerta del Procicat pel fort onatge que es produeix des de dimecres a la tarda i que han provocat la mort de dues persones a la platja del Miracle de Tarragona. La previsió indica que les onades poden arribar als 2,5 metres (maregassa) a les comarques del nord de la província tarragonina.
 

Divendres i Dissabte Sant no es preveu pluja

Aquest Divendres Sant, el cel estarà entre ennuvolat i molt ennuvolat a les comarques del Camp de Tarragona. Tot i això, no s'esperen precipitacions, mentre que les temperatures fregaran els 20 graus.

Pel que fa a la jornada de dissabte, durant la matinada podria caure algun plugim, però durant el dia no s'esperen precipitacions. La resta del dia, es combinaran estones de núvol i sol. En aquest sentit, les temperatures retrocediran.
 

Diumenge s'esperen precipitacions a les comarques tarragonines

La predicció del Meteocat preveu pluges al Camp de Tarragona durant la jornada de Diumenge Sant. La probabilitat de precipitacions a les comarques tarragonines és entre mitjana i alta. En aquest sentit, les temperatures seran similars a les de dissabte.

Dilluns de Pasqua sembla que el temps respectarà aquells que vulguin sortir a menjar la mona fora de casa. La previsió meteorològica no preveu pluges al Camp de Tarragona, tot i que els núvols no acabaran de fer net i encara estaran presents.