El PSC del Vendrell defensa que ha executat «el 80% del programa de 2019»

Els socialistes volen que la transformació urbana i la cohesió social i territorial continuïn sent els pilars del pròxim mandat

08 de febrer del 2023

El PSC del Vendrell ha presentat les línies mestres del programa electoral per als comicis d'aquest mes de maig. Els socialistes afirmen que fa mesos que treballen «amb militants, entitats i veïns» per fer un programa «pensat per a la majoria del Vendrell».

 

L'alcalde i candidat del PSC, Kenneth Martínez, ha assegurat que la gent «sap que aquest programa serà una realitat». Ho ha asseverat defensant que això és el que ha passat amb el programa que van presentar a les últimes municipals. «El 80% del programa de 2019 és ja una realitat», ha sentenciat Martínez.

 

El candidat socialista ha presentat el que serà el coordinador del programa electoral del partit, Baltasar Santos. L'actual primer secretari dels socialistes vendrellencs ja es va encarregar d'aquesta tasca fa quatre anys. Santos ha definit la transformació urbana i la cohesió social i territorial com «els pilars fonamentals» del projecte.

 

Dues línies que ja s'han desenvolupat durant l'actual mandat, i que el PSC vol mantenir quatre anys més. Per Martínez, el del PSC «és un projecte transversal, central i majoritari, que aspira a sumar una àmplia majoria d’optimistes». La intenció de la formació és anunciar mesures concretes en les pròximes setmanes.