El PSC del Vendrell vol culminar la transformació del centre renovant totalment la Rambla

La idea dels socialistes és que tot l'espai passi a formar part de l'illa de vianants el pròxim mandat

Imatge virtual de com preveu el PSC que sigui la nova Rambla del Vendrell.
Imatge virtual de com preveu el PSC que sigui la nova Rambla del Vendrell. | PSC el Vendrell
Redacció / M.G.
04 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:41h

El PSC del Vendrell ha presentat una de les principals propostes per al pròxim mandat, la transformació de la Rambla perquè quedi integrada a l'illa de vianants. És un projecte que els membres de l'actual govern ja han posat sobre la taula diverses vegades els últims mesos, i que serviria per culminar el "procés de transformació" del centre que han començat aquest mandat.

Si primer van ser els carrers del Doctor Robert i Prat de la Riba, i després la zona de les Quatre Fonts, el pont i la plaça de França, la següent aposta dels socialistes suposa convertir la Rambla i la plaça de Tobies en illa de vianants. El partit creu que aquesta és la millor manera de "convertir-la en una zona més amable i agradable que ajudi a dinamitzar l'activitat econòmica i social".

La proposta contempla tres eixos. El primer és l'urbanístic, transformant tot aquest gran espai en una zona de plataforma única. El segon eix seria el comercial, ja que el PSC creu que l'actuació suposaria un nou impuls pel comerç i la restauració d'aquest cèntric espai vendrellenc. Finalment, el PSC afegeix que la proposta no pot anar deslligada de la creació d'una nova zona d'aparcaments per a vehicles a prop del centre, l'emplaçament del qual encara no han explicat.