El PSC del Vendrell presenta els projectes per a les platges, en el primer acte de campanya

El CAP de Coma-ruga i l'institut escola seran «els dos pilars» dels socialistes per al pròxim mandat

L'acte del PSC s'ha fet a la plaça dels Germans Trillas.
L'acte del PSC s'ha fet a la plaça dels Germans Trillas. | Ramon Costa AFN Press
05 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:05h

El PSC del Vendrell ha triat la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga per fer el primer acte de campanya. Una manera de mostrar "l'aposta pels nuclis marítims" dels socialistes, segons han expressat fonts del partit. Kenneth Martínez, Christian Soriano, Sílvia Martínez, Marta Tobella i Gema Acedo, aquestes dues últimes, veïnes de les platges, han explicat els diferents projectes per als nuclis marítims que el PSC porta al programa electoral.

Els dos pilars seran l'impuls del nou CAP de Com-ruga, pel qual ja s'està buscant emplaçament, i l'ampliació de l'institut-escola, que es concentrarà en un sol edifici a la zona de la Creu de Coma-ruga. "Són el reflex del que nosaltres entenem com a cohesió territorial, que és apropar els serveis als veïns dels nuclis marítims", ha explicat Christian Soriano.

Un altre projecte que el PSC inclou en el programa electoral és la reforma del mur que separa el passeig marítim de les platges. Una intervenció que es faria des de la plaça dels Germans Trillas fins al pont de les Madrigueres.


 

Acte del PSC del Vendrell a Coma-ruga.

Acte del PSC del Vendrell a Coma-ruga. Foto: TGNDigital