El PSC de Reus promet un gran complex esportiu al costat del Pavelló Olímpic

Sandra Guaita també reivindica el pavelló del Molinet i la necessitat de donar més visibilitat a l'esport femení i a l'esport adaptat

El nou equipament ha de donar cobertura  a esports que no tenen instal·lacions públiques
El nou equipament ha de donar cobertura a esports que no tenen instal·lacions públiques | PSC Reus
24 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:06h
El PSC de Reus planteja un gran complex multiesportiu a la zona del Pavelló Olímpic. L'aposta vol servir per "fomentar la pràctica dels esports que actualment no tenen espai a la ciutat, com el rugbi, el softbol o l'escalada", ha reivindicat l'alcaldable Sandra Guaita. També hi planteja pistes de pàdel i de bàsquet i camps de futbol.

Ho ha qualificat d'"un projecte de gran envergadura", motiu pel qual considera que s'haurà de construir "de manera progressiva". En aquest àmbit, el PSC també vol "promoure Reus com a ciutat d'esdeveniments esportius". Segons Guaita, si governa buscarà complicitats d'altres organismes i d'empreses per facilitar a les entitats l'organització de "competicions, tornejos i esdeveniments d'alt nivell".

Pel que fa als equipaments, els socialistes recorden el pavelló del Molinet, pendent des de fa molts anys a Mas Iglesias. Recorda que s'ha d'executar amb la col·laboració de la Generalitat perquè l'Institut Roseta Mauri i l'escola l'Eduard Toda tinguin "un espai digne per practicar educació física". Guaita també reivindica la necessitat de donar més visibilitat a l'esport femení i a l'esport adaptat.

En aquesta línia, vol "fomentar la tornada dels Special Olympics a Reus i assegurar que totes les instal·lacions estiguin correctament adaptades". La darrera proposta del paquet de mesures en clau esportiva és un pla de manteniment dels camps de futbol "per posar-los al dia i garantir unes instal·lacions a l'alçada del que els clubs i la ciutat mereixen". De fet, etziba al govern actual que "és molt important tenir un bon manteniment de les instal·lacions i som conscients que això no ha estat així".