El PSC presenta els candidats a Bellvei i Santa Oliva per a les municipals

Núria Güell i Christian Martínez repetiran al capdavant de les respectives llistes

14 de febrer del 2023
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:49h

El Partit dels Socialistes ja ha escollit els seus candidats per a les eleccions municipals del mes de maig a Santa Oliva i Bellvei. A Santa Oliva, l'assemblea de l'agrupació local ha escollit per unanimitat a Christian Martínez com a alcaldable.

 

Martínez es va estrenar com a cap de llista el 2019 i va guanyar els comicis, però un pacte entre ERC i Compromís el va deixar sense alcaldia. El candidat ha assegurat que entoma la responsabilitat d'encapçalar de nou la llista amb il·lusió. «Santa Oliva necessita reconnectar amb la seva gent i els seus barris, i per això es necessita un govern fort a l'ajuntament», ha remarcat.

 

Martínez ha afegit que el PSC ha fet «una oposició constructiva, defugint de la crispació». Per això han donat suport «a aquelles propostes de l'equip de govern que hem considerat positives pel municipi». Però també han presentat «alternatives a aquelles que ens han semblat negatives».

 

Núria Güell repeteix a Bellvei

A Bellvei, els socialistes tornaran a fer confiança en Núria Güell, que encapçalarà la llista al municipi per quarta vegada seguida. Güell ha format part de l'equip de govern durant aquest mandat, com a primera tinent d'alcalde. El 2019, el partit va aconseguir tres regidors i va pactar amb +Bellvei, que van ser els guanyadors.

 

«Tot i que durant aquests anys hem fet molta feina per millorar el municipi, encara tenim molts projectes per tirar endavant», ha apuntat Güell. Per això ha demanat el suport dels veïns del municipi el pròxim 28 de maig.

 

Christian Mart�nez.
Christian Martínez repetirà com alcaldable del PSC a Santa Oliva. | Cedida