ERC de Cunit exigeix al govern local que solucioni el problema de la brossa

El grup opositor acusa l'executiu de la forma d’implantació del porta a porta i dels contenidors intel·ligents

Brossa als carrers de Cunit
Brossa als carrers de Cunit | AC
23 de juliol del 2024
Actualitzat a les 11:15h

El grup municpal d'ERC de Cunit manifesta la seva màxima preocupació per la salubritat i la imatge nefasta que estem donant del la localitat. La formació condemna les actituds incíviques d'alguns ciutadans i fem una crida a sentir orgull de poble i estimar-lo. Deixar la brossa als carrers és una falta de respecte cap a la ciutadania.

Però, segons ERC l'equip de govern no es pot excusar en actituds incíviques i ha de reconèixer que es podia haver implantat el porta a porta molt millor. Si el poble
està en aquesta situació no és pel sistema del porta a porta, es deu a com s'ha implantat.
lERC planteja diveses actuacions al govern local:  Un pla de xoc per reforçar la recollida de la brossa que es troba als carrers. No val excusar-se en actituds incíviques per no recollir cada dia la brossa que està als carrers. Augmentar immediatament la recollida de la brossa orgànica a 5 dies a la setmana durant tot l'estiu. Que des de la regidoria de Salut es faci accions per eliminar les plagues causades per la presència de la brossa als carrers com són la presència cada vegada més de rates. Que s'actuï amb contundència contra les actituds incíviques. Si és veritat que tenim una unitat de policia verd és ara el moment de què actuï. Continuar amb campanyes informatives a la ciutadania per explicar el nou sistema i posar punts de deixalleries mòbils.
 

Arxivat a