L'exregidora de Reus Martina Garcia serà la nova directora de Relacions Institucionals al Govern d'Illa

Va formar part del consistori reusenc entre 2007 i 2011 i ha ocupat altres càrrecs en administracions del territori

Ocuparà un dels 32 alts càrrecs del sottogoverno de Salvador Illa
Ocuparà un dels 32 alts càrrecs del sottogoverno de Salvador Illa | X / @pscreus
28 d'agost de 2024, 10:44
Actualitzat: 10:44h

La reusenca Martina Garcia ocuparà un dels 32 alts càrrecs del 'sottogoverno' de Salvador Illa a la Generalitat de Catalunya, és a dir, aquells en la segona i tercera línia de comandament de les conselleries. Membre de l'agrupació socialista local, va ser regidora de l'Ajuntament pel PSC entre 2007 i 2011, durant el mandat de l'exalcalde Lluís Miquel Pérez. A partir d'ara, serà la nova directora de Relacions Institucionals i amb el Parlament, dins el departament de Presidència.

Garcia és llicenciada en Dret i ha treballat en els àmbits de l'assessorament jurídic i la gestió pública. Al consistori reusenc va encapçalar les àrees de Formació i Ocupació (2007-2008) i de Comerç i Promoció de Ciutat (2008-2011) i, també, va ser vicepresidenta executiva de l'IMFE Mas Carandell, membre del consell d'Aigües de Reus i va contribuir a la reordenació de les exposicions del Gaudí Centre.

Així mateix, la reusenca ha format part d'altres administracions del territori. Ha sigut assessora jurídica del partit a la Diputació de Tarragona i ha estat a l'Ajuntament de la Canonja, la subdelegació del Govern de Tarragona i l'Ajuntament de Mont-roig del Camp amb diferents càrrecs i responsabilitats en àmbits que inclouen la tramitació d'expedients, urbanisme o relacions administratives, entre d'altres.

Arxivat a