Jordi Bertran serà el número 2 de la llista de Junts a Tarragona pel 12-M

Bertran ha exercit de gestor cultural en nombrosos ajuntaments, amb especial incidència al de Valls

Jordi Bertran ocuparà la segona plaça a la llista de Junts a Tarragona.
Jordi Bertran ocuparà la segona plaça a la llista de Junts a Tarragona. | Cedida
04 d'abril del 2024
Actualitzat el 05 d'abril a les 17:12h

El tarragoní Jordi Bertran serà el número 2 de la llista de Junts a Tarragona per les pròximes eleccions del 12-M Catalunya. El gestor cultural i professor associat de la Universitat Rovira i Virgili seguirà a Mònica Sales, qui encapçala la llista. 

En un comunicat, Bertran ha explicat que que s'ha unit a aquesta proposta "per contribuir a la recuperació de l'ambició nacional", afirmant que pot aportar els seus coneixements en el món cultural, on ha estat actiu durant 39 anys com a tècnic en diferents administracions.

Nascut a Tarragona el 1966, Bertran és llicenciat en Filologia Catalana i ha estat vinculat a la gestió cultural des de 1985 en diversos municipis com TarragonaManresa, Vilanova i la Geltrú i Valls.

Ha exercit com a gerent de la Fundació Fira Mediterrània de Manresa i director artístic de diverses entitats i festivals culturals, com el Festival Internacional de Música Tradicional i Popular de Vilanova i la Geltrú i les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls. Ha participat també en la creació del Museu Casteller de Catalunya a Valls i ha tornat al Departament de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona el 2023.

Arxivat a