L'exregidor de Vox, José Ruiz, s'afilia al Partit Popular de Reus

Des que es va desvincular del seu partit electoral, exerceix com a regidor no adscrit en el ple de l'Ajuntament

Ruiz no serà el tercer regidor del PP, continuarà com a independent en els plens
Ruiz no serà el tercer regidor del PP, continuarà com a independent en els plens | Laia Solanellas
11 d'abril del 2024
Actualitzat a les 10:59h

El regidor no adscrit del ple de l'Ajuntament de Reus, José Ruiz Martínez, va anunciar aquest dimecres 10 d'abril la seva afiliació al Partit Popular. Després que el passat 24 de novembre renunciés a formar part del grup municipal de Vox, partit amb què es va presentar a les eleccions com a número 3, no havia decidit militar amb cap altre partit.

La seva dimissió llavors es va justificar en la "manca de diàleg". Ara, Ruiz s'ha afiliat al PP reusenc, però l'organització local impedeix que passi formalment a integrar el grup. Amb tot, segons avançava ReusDigital.cat, el regidor no adscrit -que ho continuarà sent fins al final del mandat- voldria haver fet un pas d'aproximació als populars abans de les eleccions del 12-M, per tal de mostrar el seu actual enfocament polític.

Es preveu, així, que doni el seu suport a les propostes presentades per Sílvia Virgili i Sebastià Domènech, portaveus del PP al consistori de Reus. El regidor Domènech, de fet, li ha agraït la decisió i li ha donat la benvinguda per treballar com a "nucli del constitucionalisme a Catalunya".

Arxivat a