L'alcalde de Tarragona respon la petició d'Altafulla dient que s'integrin ells al municipi

Rubén Viñuales apunta que no existeix cap acord per canviar els límits del terme ni un error en la delimitació i titlla la petició «d'ocurrència»

Una parella passeja per la platja d'Altafulla
Una parella passeja per la platja d'Altafulla | Hugo Fernández
03 de febrer del 2024
Actualitzat a les 21:02h
L'alcalde de Tarragona Rubén Viñuales s'ha mostrat desfavorable a canviar el límit del termemunicipal en favor d'Altafulla, tal com va anunciar que demanaria el batllealtafullenc Jordi Molinera.

La petició comportaria guanyar70hectàrees de Tarragona a Altafulla i que Molinera ha justificat afirmant que presten serveis a veïns tarragonins que viuen a tocar del nucli urbà altafullenc, com vigilànciapolicial, aigua o recollidad'escombraries. En aquest context, Viñuales ha apuntat que per fer-ho possible, caldria un acord entre els dos municipis o bé un errorgreu en la delimitació dels termes municipals, dues casuístiques que no es compleixen. Per contra, ha assenyalat si es volen compartirserveis, Altafullas'integri a Tarragona.

Davant d'aquesta situació, Viñuales ha titllat la petició "d'una manifestació de voluntat política" i "d'ocurrència", a la vegada que ha lamentat haver-se assabentat d'aquesta qüestió pels mitjans de comunicació, tenint en compte que divendres vinent està prevista una reunió entre els dosresponsables polítics a l'Ajuntament de Tarragona.