Llum verda al futur nou camp de gespa artificial annex a l'Estadi Municipal de Reus

Les obres de la creació d'aquest nou equipament esportiu a Reus tindran un cost de més de 700.000 euros

El futur camp de futbol s'instal·larà a tocar de l'Estadi Municipal de Reus.
El futur camp de futbol s'instal·larà a tocar de l'Estadi Municipal de Reus. | TarragonaDigital
15 de desembre del 2023
Actualitzat a les 10:33h
El nou camp de gespaartificial que es vol construir al costat de l'EstadiMunicipal de Reus comença a prendre forma. El ple de desembre que s'ha celebrat a l'Ajuntament de Reus ha donat llum verda a l'adjudicació de les obres, les quals aniran a càrrec de l'empresa FieldturfPoligrass S.A. i tindran un import de 716.935,64 euros, IVA inclòs.

El nou camp de gespaartificial tindrà una superfície de 7.363,75m2. L'espai estarà perimetrat amb paviment de formigó i hi haurà un terreny de joc de 102,5 x 64,5 metres. La ubicació del camp, annex a l'EstadiMunicipal, serà al lloc que ocupava fins ara un dels campsd'entrenament de gespanatural de l'estadi.

Com serà el nou camp de gespa artificial de Reus

El projecte de construcció també inclou adequar les zonesadjuntes al lateral i del gol nord per a l'emplaçament en el futur d’una graderiabàsica, així com l'adequació dels accessos, el tancament del perímetre i la instal·lació de diversos equipaments associats a la pràctica del futbol.

Està previst també que en els pròxims dies s'adjudiqui el contracte de la instal·lació de l'enllumenat, el qual serà de llums LED. La intenció és que el futur camp de gespa artificial de Reus s'utilitzi per a entrenament i per a dur a terme competicionsoficials, oferint una alternativa al camp de gespa natural que hi ha actualment.

Les obres tenen un terminid'execució, segons el consistori, d'entre 56 i 70 dies, és a dir, entre dos i dos mesos i mig.