Mar Gili Aguila, nova vicealcaldessa de l'Espluga de Francolí

El canvi de cartipàs municipal es completerà dimecres 30 d'octubre en el proper Ple Municipal

Imatge de Mar Gili en una fotografia d'arxiu
Imatge de Mar Gili en una fotografia d'arxiu | Ajuntament de l'Espluga de Francolí
17 d'octubre de 2024, 09:46
Actualitzat: 9:46h

Mar Gili Aguila és la nova vicealcaldessa i primera tinenta d'alcalde de l'Espluga de Francolí. Aquest nomenament arriba després que el 26 de setembre es fes oficial la vacant deixada per Aida Morgades.

Amb aquest canvi, la nova vicealcaldessa, Mar Gili, assumirà la gestió de la Memòria Democràtica, l'organització dels actes de l'Onze de Setembre, la relació amb els mitjans de comunicació, i la gestió de l'Espluga FM Ràdio i TAC12. Aquestes funcions queden adscrites en l'àrea de la Vicealcaldia.

Josep M. Vidal, l'alcalde, ha revalidat per decret d'alcaldia a Anna Garcia Gené com a segona tinenta d'alcalde, ha nomenat com tercera tinenta d'alcalde i nova membre de la Junta de Govern a Sara Pere Jimenez.

El canvi de cartipàs municipal es completerà dimecres 30 d'octubre en el proper Ple Municipal, amb l'entrada del nou regidor David Sáez Garcia, i divendres 31 amb els posteriors decrets d'alcaldia. Per ple s'actualitzaran les composicions de les comissions, consells participatius i altres organismes, així com les retirbucions del nou regidor; i per decret d'alcaldia es realitzarà el canvi i designació de les competències de cada regidor.