Montse Adan i Berni Álvarez lideraran les àrees econòmiques i d'esports del nou cartipàs municipal de Tarragona

Sandra Ramos serà la portaveu del govern municipal i s'encarregarà de Cultura i Festes i Memòria històrica

Imatge dels nous regidors a l'Ajuntament de Tarragona.
Imatge dels nous regidors a l'Ajuntament de Tarragona. | TarragonaDigital
19 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:15h
El nou equip de govern de Tarragona ha anunciat oficialment aquest dilluns el cartipàs per al pròxim mandat, tot i que fa una setmana ja es van resoldre les principals incògnites.

Així doncs, es confirma que la número dos dels socialistes, MontseAdan, s'encarregarà de Turisme, DesenvolupamentEconòmic, Comerç, Ocupació, Promoció de la SetmanaSanta i EuropaDirect. En el cas de BerniÁlvarez s'ocuparà de la conselleria d'Esports, Educació, Turisme Esportiu i Voluntariat.

SandraRamos serà la portaveu del nou govern municipal i també portarà les àrees de Cultura i Festes, Arxiu i Memòriahistòrica, Universitats, BenestarAnimal i NormalitzacióLingüística. L'alcalde RubénViñuales liderarà la regidoria de Seguretat Ciutadana, RelacionsInternacionals i ProjecteMetropolità. També s'ocuparà de projectes com la Tabacalera o el Bancd'Espanya.

Així mateix, el batlle s'encarregarà de les àrees d'Imatge i ComunicacióInterna, Estratègia de ciutat, RelacionsInstitucionals i amb el Síndic de Greuges, i Relació amb les CiutatsAgermanades.

Pel que fa a la regidoria de ServeisCentrals i Econòmics, Serveis Interns, Gestió de Personal, TIC, l'OMAC, Contractació, els fons NextGeneration, així com els Pressupostos participatius i AIE aniran a càrrec d'IsabelMascaróGuillermoGarcía s'encarregarà de la regidoria de MediAmbient, EspaisPúblics, Brigada Municipal i de Joventut.

Quant a la conselleria de Territori, Llicències i Habitatge s'encarregarà NachoGarcía, que també s'ocuparà de Béns i Patrimoni, i DominiPúblic. Per la seva banda, SoniaOrts liderarà la conselleria de RelacionsCiutadanes, Participació Ciutadana, ProteccióCivil, Neteja i Mobilitat. Finalment, CecíliaMangini serà l'encarregada de l'àrea de Serveis a la Ciutadania, Serveis Socials, Feminismes LGTBIQ+, Immigració, Cooperació, SalutPública i Capacitats Diverses.