Mor Imma Costa, vicepresidenta de la Diputació de Tarragona i regidora del Montmell

Costa, de 61 anys, formava part del PSC i entre 2003 i 2019 va ser alcaldessa del Montmell

Imma Costa, de 61 anys, era vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona des de juliol del 2023.
Imma Costa, de 61 anys, era vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona des de juliol del 2023. | Diputació de Tarragona
15 de maig del 2024
Actualitzat a les 17:51h

Dol a la política tarragonina després de la mort aquest dimecres 15 de maig d'Imma Costa Ramon, vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona i regidora de l'Ajuntament del Montmell. Costa de 61 anys, estava vinculada al PSC i entre 2003 i 2019 va ser alcaldessa del municipi del Baix Penedès.

Després de saber-se la notícia, la Diputació de Tarragona ha expressat el seu condol i ha decretat els dies 16 i 17 de maig, dies de dol oficial a l'ens supramunicipal. Durant aquests dos dies, se suspendran les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Diputació.

Imma Costa, nascuda l'any 1962 al Montmell, ha estat diputada de l'ens provincial des de l'any 2011 i des del 23 juliol de 2023 formava part del govern de la Diputació, ocupant el càrrec de vicepresidenta tercera i dirigint l'Àrea de Promoció Social i Cultural. Entre el 10 de gener de 2023 i el 29 de maig de 2023 també va ser senadora.

"L'Imma és d'aquelles persoens que fan estimar"

L'alcalde de Tarragona i president del grup socialista a la Diputació, Rubén Viñuales, ha destacat que "l'Imma és d'aquelles persones que es fan estimar, com poden donar testimoni els portaveus dels diferents grups polítics. A la Diputació ha estat un puntal, s'estimava aquesta institució i tothom la recorda oferint-se voluntària a tots els actes institucionals o polítics on érem presents. Sona a clàssic, però en aquest cas és cert: la trobarem a faltar".

En el mateix sentit s'ha manifestat l'alcalde del Vendrell i primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, que ha destacat "el compromís de l'Imma, especialment amb la comarca del Baix Penedès, on ha estat un referent ineludible des de fa molts anys".