La Part Baixa de Tarragona segueix fora de control: un home begut agredeix un conductor

Nou capítol de violència gratuïta a la Part Baixa de Tarragona en què una persona en estat d'embriaguesa agredeix una persona que circulava per la zona

Diverses persones van intentar aturar l'home que volia agredir un conductor a Tarragona.
Diverses persones van intentar aturar l'home que volia agredir un conductor a Tarragona. | TarragonaDigital
02 d'agost de 2024, 09:31

Les queixes per la inseguretat i la violència gratuïta a la Part Baixa de Tarragona continuen acumulant-se, acompanyades de vídeos que deixen palesa la situació gairebé insostenible que es viu en aquest punt de la capital tarragonina. Només un parell de dies després que circulessin unes imatges en què es veia una violenta baralla entre un grup de joves en aquesta àrea, una nova gravació s'ha fet pública amb una altra agressió.

En aquesta ocasió, a les imatges es pot veure com un home, en evident estat d'embriaguesa, agredeix un conductor que circulava per la Part Baixa. Diverses persones intenten aturar l'agressor, tot i que aquest es resisteix i propina cops de puny a través de la finestra del vehicle al conductor.

Es desconeix què va provocar —si és que hi va haver algun motiu— aquest nou episodi violent a Tarragona a plena llum del dia. Tanmateix, és una prova més que la situació en aquesta zona tarragonina segueix fora de control, mentre des del consistori busquen la fórmula per redreçar-la.