Exterior de la residència Les Vinyes de Falset

La residència Les Vinyes de Falset detecta 17 casos de coronavirus entre treballadors i residents

Els positius es troben confinats als respectius domicilis|L'ajuntament fa una crida a la responsabilitat

La residència Les Vinyes de Falsetdetecta 17 casos de coronavirus entre els seus treballadors i residents. Després de la detecció de set casos la setmana passada, l’Ajuntament de Falset  ha comunicat avui els resultats de les proves PCR realitzades a tots els treballadors i usuaris, el passat 18 de setembre.

Les proves han donat com a resultat un total de 17 casos positius, que corresponen a 11 residents i sis treballadors del centre. L'ajuntament ha aclarit també que tots els positius es troben confinats als seus respectius domicilis, situats en diversos municipis de dins i fora de la comarca del Priorat.

Des de la Residència Les Vinyes s'ha informat que ja s'han iniciat les tasques de desinfecció i aïllament de les persones afectades, tal com estableixen els protocols sanitaris.

L'Ajuntament de Falset fa una crida a la responsabilitat ciutadana i dels establiments del municipi, per tal de prevenir l'expansió del coronavirus, adoptant les mesures sanitàries de seguretat que siguin necessàries. El consistori també avisa que «les mesures sanitàries són d’obligat compliment i les persones que no les respectin poden ser sancionades».