Imatge d'Ulldemolins

Ulldemolins presenta els actes de les Festes d'Estiu 2020 marcats pel circ i l'espectacle

El municipi acollirà el projecte 'Pobles de Circ' del Departament de Cultura i l’Associació Catalana de Professionals del Circ

El municipi d'Ulldemolinspresenta el programa de les Festes d'Estiu 2020, que han vist reduït el seu format a causa de la pandèmia del coronavirus. Sempre intentant potenciar la cultura i l'associacionisme del poble, enguany la vila s'omplirà de pallassos i malabaristes.

Es tracta de la novetat d'aquest any 2020, en què Ulldemolins es convertirà en 'Poble de Circ', organitzant diversos espectacles de circ dins el programa que impulsa el Departament de Cultura i l’Associació Catalana de Professionals del Circ.

Tot i això, la situació actual ha provocat que els actes que normalment sumaven un gran nombre d'aforament no es puguin realitzar. En aquest sentit, l'ajuntament recorda que per assistir a les activitats programades caldrà respectar les indicacions i mesures de prevenció, i si s’escau, la prèvia inscripció.

Actes del mes d'agost

12 d'agost

Els actes d'estiu arrencaran el pròxim 12 d'agost, a les set de la tarda, amb la inauguració de l'exposició 'Andròmines', de Xavier Solé, que es podrà visitar a Cal Barrull fins al 24 d'agost. 

El mateix dia, a dos quarts de vuit de la tarda, es projectarà l'audiovisual 'Ulldemolins, natura i silenci' a càrrec de Jaume Estivil, a la sala 1-Octubre.

13 d'agost

El 13 d'agost arrencaran les activitats esportives, amb la cursa d'orientació a la pista poliesportiva, a les sis de la tarda, organitzada per l'Agrupació Excursionista Montsant. 

A la nit, a dos quarts d'onze, es farà la cantada d'havaneres i rom cremat amb el grup Sons del Mar a la plaça del Loreto.

14 d'agost

Els més petits també podran gaudir de les Festes, el 14 d'agost, amb la gimcana pels carrers del poble, amb trobada a la pista de Tennis, en una activitat organitzada per l'Associació Joves Les Arrels.

Per altra banda, el primer acte emmarcat dins el projecte Pobles de Circ serà l'espectacle Total Glamour, que es realitzarà a la pista poliesportiva a les vuit del vespre.

15 d'agost

L'endemà, a la mateixa hora i lloc, hi haurà l'espectacle Planeta Trampolí.

16 d'agost

El diumenge 16 d'agost es podrà escoltar, a l'església de Sant Jaume a les set de la tarda, el concert d'orgue a càrrec de M.González.

Ben entrada la nit, a les 10 del vespre, Magda Borrull oferirà el seu espectacle al Local Social.

18 d'agost

El 18 d'agost, a les set de la tarda a la sala 1-Octubre, l'escriptora Montserrat Flores presentarà el seu llibre 'Epidèmies històriques'.

20 d'agost

Després d'una oferta cultural, el dijous 20 d'agost es reprenen les activitats esportives amb el Torneig Mix Sènior de Futbol Sala, organitzat per  l'Associació Joves Les Arrels a la pista poliesportiva.

22 d'agost

El 22 d'agost es podrà gaudir de 'Presons i Clavells', el concert d'arpa a càrrec d'Anna Amigó, a l'Ermita del Loreto.

23 d'agost

I per acabar els actes festius del mes d'agost, el dia 23 d'agost a partir de les 12 se celebrarà el Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, a la piscina municipal.

Actes del mes de setembre, Festa Major d'Ulldemolins

11 de setembre

Una de les dates més assenyalades del mes de setembre és la Diada Nacional de Catalunya, l'11 de setembre, i a Ulldemolins, l'Agrupació Excursionista Montsant realitzarà la Pujada de la Senyera, a les set al Pla de l'Església.

En acabar, es farà l'Acte Institucional de la Diada Nacional de Catalunya, al mateix Pla de l'Església.

I per acabar la jornada, a les set de la tarda es podrà gaudir del concert de Lluís Capdevila Trio, a la plaça del Loreto.

12 de setembre

L'endemà, 12 de setembre, tindrà lloc l'espectacle, emmarcat també dins el projecte Pobles de Circ, 'A la Fresca, a tres quarts d'una del migdia al Pla de l'Església.

13 de setembre

El penúltim dia d'actes festius d'Ulldemolins, el 13 de setembre, anirà encapçalat pel concert d'orgue de Mn. Miserachs, a les cinc de la tarda al Local Social.

14 de setembre

I per últim, el 14 de setembre posarà punt final als actes d'estiu d'Ulldemolins, on hi haurà la Missa Vot del Poble, a l'església de Sant Jaume, a les 12 del migdia.

I a les cinc de la tarda, per concloure també el cicle Pobles de Circ, es farà el Taller de Circ, a la plaça del Loreto.


Comentaris