GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Denominació d'Origen Montsant constitueix la nova junta rectora

Pilar Just ha estat reelegida com a presidenta amb la voluntat de mantenir la línia de treball realitzada
La Denominació d'Origen Montsant constitueix la nova junta rectora | cedida

 

 

El passat dilluns, 17 de juny, la seu de la Denominació d'Origen Montsant, situada a Falset, va acollir la sessió constitutiva de la seva nova junta rectora, que dirigirà el rumb de l'agrupació els pròxims quatre anys.

 

D'aquesta manera, la nova junta estarà formada pels representants dels viticultors Ricard Rull Coll, Andreu Fernández Asens, Luís Miguel Molina Montoro, Joan Francesc Asens Masdeu i Josep Maria Bargalló Bargalló; mentre que els representants dels cellers seran Patri Morillo, del Celler Comunica, Antoni Coca Fitó, del celler Coca i Fitó, Ramón Masip, del Celler Cairats, José Carlos Ríos, del Celler Masroig, i Pilar Just, dels Cellers Sant Rafel.

 

 

 

Pilar Just reelegida presidenta

El conjunt de representants de la Denominació d'Origen Montsant van decidir mantenir la confiança en la propietària dels Cellers Sant Rafel, Pilar Just, la qual va ser reescollida presidenta de l'ens vinícola. Amb aquesta elecció, viticultors i celleristes volen mantenir una línia de treball continuista, que mantingui els tres eixos en què s'ha focalitzat fins ara la tasca de la Denominació d'Origen: Coneixement, Qualitat i Promoció.

 

D'aquesta manera, pel que fa al Coneixement, la DO Montsant seguirà treballant en els dos grans projectes en què es troba immersa: el LIFE Priorat+Montsant i el PECT Priorat. Ambdós enfocats a conèixer els beneficis de les pràctiques sostenibles, tant al camp com al celler, per tal de tenir el màxim coneixement del territori emparat sota la DO. De la mateixa manera, se seguirà treballant en els estudis de zonificació i caracterització de les Garnatxes i les Carinyenes.

 

En l'àmbit de la Qualitat, la DO vol mantenir tots els seus esforços en garantir la traçabilitat i la qualitat del producte; de tal manera que es mantindran els controls de procedència del raïm durant la verema, així com els dels punts de venda del producte etiquetat com a DO Montsant.

 

En termes de Promoció, se seguirà apostant pel mercat exterior, amb accions en punt de venda i missions inverses amb diferents agents del sector, que tindran també el seu impacte al mercat català. Tot plegat amb la voluntat de continuar enfortint la DO Montsant i fer-la arribar a nous mercats.

 

Et pot interessar: