Exterior de la residència Les Vinyes de Falset

Detecten set casos de coronavirus a la residència Les Vinyes de Falset

Aquest 18 de setembre es faran les proves PCR als residents i treballadors

La Residència Les Vinyes de Falset és l'origen d'un brot de coronavirus en detectar-se set casos positius per Covid-19. La informació comunicada aquest dijous, 17 de setembre, pel Departament de Salut a l'Ajuntament de Falset explica que sis dels positius detectats corresponen a treballadors i un dels casos a un resident

Amb relació a aquest incident, demà divendres 18 de setembre, es realitzaran proves PCR a tots els residents i es coneixeran els resultats de les proves fetes als treballadors del centre. 

El consistori de la capital del Priorat ha fet una crida a la responsabilitat de la ciutadania i dels establiments de la població, a fi de seguir amb rigor les mesures de prevenció i seguretat per fer front a la propagació del virus.

89 nous positius i 3 morts en l'últim balanç

Salut ha notificat aquest dijous 17 de setembre més defuncions i contagis de coronavirus a les regions sanitària de les Terres de l'Ebre i Tarragona. Concretament, s'han produït 89 nous positius de Covid-19 i tres morts més causats per la pandèmia, el que deixen la xifra de casos acumulats des del març en 6.953 positius i 479 defuncions a la demarcació.

A la regió sanitària de Tarragona s'han registrat 82 nous positius de coronavirus i també és on s'han hagut de lamentar les tres noves defuncions. Des de l'inici de la pandèmia ja hi ha hagut 5.723 casos i 415 morts en aquesta regió sanitària. A les Terres de l'Ebre la situació continua en bona direcció. Aquest dijous s'han reportat 7 nous casos i cap defunció, i el balanç fins ara és de 1.230 positius i 64 defuncions. 

En total, a Catalunya hi ha hagut 970 nous casos de Covid-19 confirmats per PCR, elevant la xifra total als 125.759, segons l'últim balanç del Departament de Salut. Són 301 positius més que els reportats fa 24 hores. La xifra de casos amb totes les proves és de 149.426 (1.077 més en les últimes hores).


Comentaris
Un que passava
Que preguntin a la que va anar a treballar amb febre i sense mascareta si en sap alguna cosa