Imatge de la nevada a Horta de Sant Joan

Endesa restableix el subministrament a la majoria d'abonats de Falset

En queden uns 120 sense llum

Endesa ha pogut restablir el subministrament de llum a la majoria d'abonats de Falset. A les 12 hores en quedaven 120 sense llum dels 1.347  que portaven sense subministrament des de dissabte a les 21 hores. A les 11.30 s'ha pogut fer arribar l'energia a la residència de gent gran sense necessitat d'utilitzar grups electrògens. Pel que fa el subministrament de gas, ja està restablert des de dos quarts d'onze del matí.

Altres municipis tenen problemes des de dissabte, com ara Arnes, Masroig, la Palma d'Ebre i Morera de Montsant. Endesa ha enviat diversos grups electrògens per alimentar tota aquesta zona.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

12 hores sense llum 

En solucionar el cas de Falset, encara queden municipis al Priorat, Terra Alta i l'Ebre on porten més de 12 hores sense llum  pel temporal de neu, que ha deixat gruixos de mig metre de neu en aquestes localitats, segons Protecció Civil. Hi ha 4.900 abonats sense llum a tot Catalunya, amb 13 incidències obertes que afecten abonats de línies de mitja tensió. Per aquest motiu, Endesa també ha mobilitzat 59 generadors.

A la zona del Priorat, les avaries  es van produir aquest dissabte a la nit però el personal de la companyia no va poder accedir en vehicles fins al lloc ni fer rutes per localitzar la incidència.