GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Presenten el projecte del centre de rehabilitació de Falset, que s'ubicarà al costat del CAP

L'equipament tindrà una superfície d'uns 350 metres quadrats i s'hi destinarà un pressupost d'obra de 769.000 euros
Imatge virtual del projecte del centre de rehabilitació que s'ubicarà al costat del CAP de Falset | ACN

 

 

Aquest divendres, 1 de febrer, a l’Ajuntament de Falset, el gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha presentat el projecte del centre de rehabilitació que s’ubicarà en la zona adjunta al CAP de Falset i serà un espai autònom.

 

Aquest nou equipament tindrà una dotació d’espais composta per una sala de consulta polivalent per a ús de metge de rehabilitació i fisioterapeuta, una sala polivalent que inclou espais per a tractaments en grup i tres boxes específics per a tractaments en funció de les patologies. Així mateix, el centre estarà dotat amb magatzem i vestidor per al personal. Tot plegat un nou equipament amb una superfície aproximada de 350 metres quadrats segons informen fonts de la Conselleria de Salut.

 

 

 

Un pressupost de 769.000 euros

Amb aquest projecte es pretén dotar l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) d’un centre de rehabilitació per tal de poder apropar les prestacions especialitzades i les unitats de suport a l’atenció primària de salut, segons fonts del departament. Actualment, aquest servei s’ofereix de forma provisional en un espai situat al poliesportiu de la localitat de Falset.

 

El nou equipament atendrà una població de referència 7.000 persones tenint en compte Falset i la seva àrea d’influència; una repercussió positiva per a bona part de la comarca. El projecte es troba en fase de redacció, mentre que la licitació de l’obra es faria a partir del setembre i l’adjudicació podria ser a final d’any. Amb un pressupost de 769.000 euros, aprovats pel Govern de la Generalitat, s'espera que el nou centre de rehabilitació entri en funcionament entrat el 2020.

 

 

Et pot interessar: