El Carnaval d'Ulldemollins arriba a ritme de tambors

Rua de Carnaval, xocolatada popular i molta festa, entre elsa ctes destacats del Carnaval
Una jornada carregada de festa i de color | ulldemolins.cat

 

Aquest dissabte 23 de febrer es dóna el tret de sortida al Carnaval d'Ulldemolins. Una jornada carregada d'actes perquè tots els habitants del municipi i veïns i veïnes d'aquest puguin gaudir d'una festa esbojarrada i divertida. Tant petits com grans podran gaudir de diverses activitats en les quals només hi tindran lloc la diversió, les disfresses i balls molt diversos.

Un programa per a petits i grans

A les 11.00 hores del matí, els més petits engegaran la jornada al Local Social, on hi  haurà animació infantil perquè escalfin motors per al que els esperarà durant la resta del dia. Durant tot el matí, els infants i els seus pares podran encetar la festa i preparar-se pel que arribarà després. Ja entrada la tarda, amb els nervis a flor de pell i les ganes de disbauxa presidint a tots els habitants del municipi, s'engegarà la rua de Carnaval, a les 17.30 hores. 

Aquest any hi haurà un tret diferencial, i és que es durà a terme amb una carrossa unitària. La seva principal característica és que tothom que hi vulgui hi tindrà lloc i, a més, comptarà amb un servei de barra interior. Per les colles que prefereixin fer la seva pròpia carrossa, també podran inscriure's i formalitzar-la.

Per a descansar i preparar-se pel tradicional sopar popular, una vegada finalitzi la rua se celebrarà una xocolatada a la plaça del Bar del Ton. Perquè el ritme i la festa continuïn, aquesta estarà amenitzada per la Batukada Trokatrons, els quals oferiran ritmes d'allò més carnavalescs perquè tothom gaudeixi d'un berenar al ritme dels tambors.

Ja al vespre, s'iniciarà el sopar popular al Local Social, en el qual es podran degustar dos menús diferents, un per adults i un pels més petits. Allà serà on es faci entrega del premi a la millor disfressa i, seguidament, engegui la festa nocturna amb Dj Tàsies.

"AGENDA: La trobada més motera torna a Ulldemolins, l'AMOTOnamiento!" "La Cartoixa d'Escaladei escenari de la cançó 'Misery' de Lluís Capdevila"