Salvament home Ulldemolins

Salven un excursionista ferit en un barranc al Priorat

L'home, de 65 anys, havia caigut a la zona del Barranc de Vidalbar, a Ulldemolins

Els Bombers de la Generalitat van salvar un excursionista que havia caigut en un barranc del Priorat i havia quedat ferit. En conseqüència de l'incident i les dificultats per arribar-hi, es va activar el Grup d'Actuacions Especials (GRAE), els quals  van ser els encarregats d'evacuar l'home amb l'helicòpter fins al lloc on estava l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) esperant per traslladar-lo fins a l'Hospital Sant Joan de Reus.

Un home de 65 anys, ferit en caure en un barranc al Priorat

El servei d'emergències va rebre l'avís per la caiguda de l'excursionista quan passava un minut d'un quart de dues del migdia d'aquest passat diumenge, 31 de març. L'home, de 65 anys, va caure a la zona del Barranc del Vidalbar, a Ulldemolins, a la comarca del Priorat, mentre caminava per la muntanya. 

De resultes de l'incident, es va fer diverses ferides al turmell, amb una possible fractura, segons informacions dels Bombers de la Generalitat. El GRAE de Bombers es va activar per realitzar les tasques de salvament i  també ho va fer l'helicòpter per poder evacuar-lo ràpidament fins al pàrquing de les Ermites, on estava esperant a l'home ferit una ambulància.

Finalment, el Sistema d'Emergències Mèdiques va portar l'excursionista ferit fins a l'Hospital Sant Joan de Reus, per fer-li més proves a la zona del turmell, on tenia les principals ferides i lesions.

Salvament home Ulldemolins
L'helicòpter va evacuar l'excursionista ferit fins al pàrquing de les Ermites | Bombers