GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sergi Méndez desbanca Misericòrdia Montlleó i es converteix en el nou alcalde d'Ulldemolins

El cap de llista d'Ulldemolins Batega substitueix l'actual alcaldessa, al capdavant del consistori durant els últims 20 anys
Montlleó, saludant Sergi Méndez, amb la vara d'alcalde | Facebook / ULLDEMOLINS, LA VALL DEL SILENCI

 

 

Els comicis del passat 26 de maig han dut el petit poble d’Ulldemolins cap a un canvi de govern municipal. En el ple de constitució celebrat dissabte, 15 de juny, i després de 20 anys al capdavant del consistori, Misericòrdia Montlleó (Junts per Ulldemolins), va passar el relleu a Sergi Méndez (Ulldemolins Batega) qui, a partir d’ara, assumirà el repte de la legislatura 2019-2023.

 

 

 

Ulldemolins Batega, i guanya

Cal recordar que, el 26-M, la llista d’Ulldemolins Batega - ERC - Acord Municipal va aconseguir fins a 5 regidors, amb el 67,09% dels vots (210 vots). Junts per Ulldemolins, per la seva part, va aconseguir dues cadires, amb 98 vots i un percentatge del 31,31%. El cens total del municipi és de 344 persones.

 

De cara al pròxim mandat, els cinc representants d’UB-ERC-AM seran el mateix alcalde, Sergi Méndez, acompanyat de Sergi Monlleó, Roser Morlans, Laura Llevat i Javier Castro. Per la seva part, les dues regidories demòcrates seran ocupades per Misericòrdia Montlleó, fins ara alcaldessa, i Immaculada Queralt.