GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torna a Ulldemolins la popular trobada motera AMOTOnamiento amb la seva 24a edició

La jornada tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de març al poble prioratí
Arriba la 24a edició de la jornada més motera a Ulldemolins | moterus.es
 

El tercer cap de setmana de març arriba l'AMOTOnamiento. Aquest any se celebra la 24a edició d'aquesta trobada motera els dies 16 i 17 de març, en la que centenars de moters es reuneixen amb una finalitat benèfica. La Penya Paddock, l'Associació de Joves Les Arrels i l'Ajuntament d'Ulldemolins són els encarregats d'organitzar la jornada i assegurar el seu èxit any rere any. Aquests, però, reben suport de Motoclub Fontalba, la Penya barcelonista Fontalba, l'Agrupació de Defensa Forestal TEIX, l'agrupació Excursionista Montsant i l'Associació de Dones La Carena.

 

No es requereix inscripció prèvia a l'esdeveniment, però es demana una aportació voluntària per tal de poder complir l'objectiu de la jornada, que és destinar aquests fons a una entitat benèfica. L'aportació és de 13 euros i, aquest any, igual que l'anterior, es destinarà a la Fundació Casal Amic. Altres de les entitats a les quals s'han destinat els fons són la Fundació Institut Guttman, l'Associació Catalana d'Esclerosi Lateral Amiotròfica o l'Associació Montsant de Falset. Totes elles realitzen accions de millora per a les persones desfavorides. 

 

Moters i moteres arribaran a Ulldemolins per a gaudir d'aquesta nova jornada de l'AMOTOnamiento | motostrail

 

Els fons recaptats es destinaran a la Fundació Casal l'Amic

És una organització no lucrativa que realitza accions socials i educatives amb infància, adolescència i joventut per tal d'evitar situacions de risc i perill en aquests grups de població. Un equip de 20 treballadors i treballadores amb seu a Campclar que, juntament amb un elevat nombre de voluntaris, duen a terme projectes molt diversos dels àmbits de l'educació, psicologia, belles arts, migració i treball social, entre d'altres.

 

Dos dies carregats d'activitats

Durant tota la jornada es duran a terme nombroses activitats perquè moters i moteres puguin gaudir d'allò que més els agrada en bona companyia. Sortejos, zona d'acampada, barbacoa, festa i bona música són alguns dels actes més rellevants de la jornada. Tot això entre persones que comparteixen una mateixa passió: les motos. Una bona oportunitat per a dur a terme una jornada diferent o bé, per a conèixer a altres persones que comparteixin els mateixos gustos.

 

Cal destacar l'acte més emblemàtic i impressionant de la jornada que, cada any, fa que els sentiments de tots els presents surtin a la llum. Es tracta del 'Tombs i Llums', on tots els moters i moteres fan una baixada amb les seves motos, de nit i amb les llums de colors. L'objectiu d'aquest acte és recordar i rendir homenatge a tots els companys i companyes moters que han perdut la vida. Des de la Serra de la Llena, s'inicia un recorregut que finalitza amb un acte en el qual es llegeixen els noms dels companys homenatjats i es fa una «estripada».

Moters i moteres durant el 'Tombs i llums' de l'AMOTOnamiento | Sergio Costa Photography