Uns 1.300 alumnes de les escoles de Reus canten 'El Noi de la Mare' a La Gran Nadala 2019

Hi han participat un total de 29 centres escolars

La plaça del Mercadal ha estat, un any més, l'escenari de La Gran Nadala, on hi han participat uns 1.300 alumnes de primària de 29 escoles de Reus i més de 100 mestres. L'esdeveniment, que enguany ha arribat a la seva 8a edició, s'ha celebrat aquest dijous, 28 de novembre, a la cèntrica plaça de la capital del Baix Camp. Aquest any la nadala escollida ha estat ‘El Noi de la Mare’. Com cada any, també, el recital ha tingut com a director musical el docent i músic Jordi Salvadó. Aquest esdeveniment està organitzat per Canal Reus TV i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus i que serveix per donar la benvinguda a les festes de Nadal.

Imatge dels alumnes durant 'La Gran Nadala' 2019 a Reus | Àngel Ullate

Hi han participat un total de 29 centres escolars

Les escoles participants en aquesta vuitena edició de la Gran Nadala han estat: Puigcerver, Maria Rosa Molas, Aura, Ciutat de Reus, Sant Bernat Calvó, Pi del Burgar, Rosa Sensat, La Salle, Rubió i Ors, Cèlia Artiga, Prat de la Riba, Maria Cortina, Sant Pau, La Vitxeta, La Presentació, Collège Français, Pare Manyanet, Els Ganxets, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Arce, General Prim, Marià Fortuny, Isabel Besora, Eduard Toda, Misericòrdia, Montsant i Pompeu Fabra. Aquesta iniciativa és impulsada per Canal Reus TV i es fa amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus.

1300 alumnes de les escoles de Reus participen a La Gran Nadala 2019 | Àngel Ullate

"🔴ATENCIÓ: Avisen dels «alarmants» nivells de contaminació per la crema de brossa a TGN" "✍ EN PEU DE GUERRA: Més d'un miler de signatures contra l'augment d'impostos a Reus"