Accident TV-7211, Reus

Mor un motorista en un accident a la carretera TV-7211 a Reus

Una motocicleta i una camioneta s'han vist implicats en l'incident a la carretera en sentit Constantí

Aquest dimarts, 5 de febrer, una motocicleta i una camioneta s'han accidentat a la carretera TV-7211, a dins el terme municipal de Reus. De resultes de l'accident, el motorista ha mort després de col·lidir amb el vehicle, segons ha confirmat la Guàrdia Urbana de Reus. El motorista tenia 66 anys i era veí de Reus. L'accident ha estat en el punt quilomètric 2 d'aquesta via en sentit el municipi de Constantí i la moto hauria quedat atrapada entre la cabina i el remolc de la camioneta.

El camioner hauria fet una maniobra indeguda

El servei d'emergències ha rebut l'alerta d'aquest incident a tres quarts de deu del matí. L'accident hauria estat causat per una maniobra indeguda del conductor de la camioneta que hauria girat a l'esquerra quan venia el motorista. Aquesta maniobra del camionera ha acabat amb la col·lisió de la motocicleta contra el vehicle, la qual ha quedat atrapada entre la cabina i el remolc del vehicle. 

La motocicleta ha quedat atrapada entre la cabina i el remolc | TarragonaDigital

 

De resultes de l'incident, segons ha informat Trànsit, la carretera ha quedat tallada i fins a dos quarts d'una, no ha quedat oberta al trànsit.  A més, els Bombers de la Generalitat han enviat dues dotacions per treballar en l'accident, així com l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tanmateix, també hi estan treballant agents de la Guàrdia Urbana de Reus. La grua ha realitzat les tasques per retirar els dos vehicles implicats en l'incident i, així, retirar-los de la carretera TV-7211 que connecta Reus amb Constantí.

Accident TV-7211, Reus
Un motorista ha resultat ferit en l'accident a la TV-7211 a Reus | Jordi Olària

 

accident TV-7211, Reus
El conductor de la moto ha mort en l'accident | Jordi Olària

 


Comentaris