GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alerten d'un jove exhibicionista a la zona del passeig Prim de Reus

L'individu va seguir una noia pel carrer mentre es masturbava
Alerten d'un home que s'exhibeix a la zona del Passeig Prim i la Biblioteca Central | Google Maps

 

Diversos veïns i veïnes de Reus han donat l’alerta d’un individu que s’exhibeix en públic per la zona entre el Passeig Prim, Passeig Sunyer, la Biblioteca Central Xavier Amorós i l’avinguda dels Països Catalans. Segons diversos testimonis, es tracta d’un jove de 21 anys que es passeja per la zona ensenyant els genitals.

 

  

Diversos testimonis afirmen haver-lo vist des de fa dies, en diferents franges horàries. L’home es passeja per la zona ensenyant i tocant-se els genitals, intimidant les noies i fins i tot en algun cas les ha perseguit, com la passada nit.

 

 

  

 

 

Una noia va alertar els Mossos quan va veure que la perseguia

L’individu ha sigut vist per darrera vegada la nit d’aquest dimarts, 28 de maig, quan una noia va trucar a telèfon d'emergències al voltant de les dotze de la nit, alertant que un jove l'estava perseguint mentre es masturbava, segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital. Els fets van passar al carrer de Belfort, a tocar de la Biblioteca Central. Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al lloc dels fets, però el jove ja havia marxat d'aquell carrer.

 

  

La policia va iniciar la seva recerca i finalment va ser localitzat a la zona. Es Mossos van identificar l'individu, un jove de 21 anys i veí de Reus. La policia catalana ha informat que el noi anava sota els efectes de les drogues i l'alcohol i que, a més, podria patir algun trastorn psicològic.

 

 

La presència de l’home preocupa els veïns del barri, ja que a la zona per la qual ha sigut vist l’individu hi ha més d’una escola, com ara el Col·legi General Prim, el Col·legi Maria Rosa Molas o el Col·legi Prat de la Riba. A més, està a prop de la Biblioteca, en la qual també hi ha moviment de nens i nenes durant les tardes. A la zona també hi ha el CAP Sant Pere. De fet, l’home podria ser denunciat per un delicte d’abús sexual, contemplat en el Codi Penal en el cas que la víctima sigui una persona menor d’edat.