Ara Reus es presenta com l'única candidatura 100% municipalista

El partit ha ruenit prop de mil persones en el seu acte central de campanya al CN Reus Ploms
Imatge del míting central Ara Reus 2019 al CN Reus Ploms   | Laia Riba

 

Amb un ambient com si fos una festa major, amb gairebé mil persones de públic i un gran desplegament al CN Reus Ploms, la candidatura Ara Reus va realitzar el seu acte central de campanya, divendres 17 de maig. El cap de llista del partit, Daniel Rubio va presentar davant de centenars de persones que hi havia a la sala, a tots els integrants de la llista que conforma Ara Reus per les eleccions municipals del 26 de maig.

 

Ara Reus reuneix prop de mil persones al CN Reus Ploms

La formació ha escollit el club esportiu CN Reus Ploms per fer el seu acte principal de campanya, perquè «és un espai emblemàtic pel parit, ja que Jordi Cervera ha tingut una destacada carrera esportiva i aquí és on ha crescut com a persona esportista» ha comunicat l'alcaldable Daniel Rubio. D'altra banda, ha afegit que l'han utilitzat el complex esportiu perquè «aquí és on els nostres pares celebraven les festes i avui, l'hem tornat a omplir com es feia abans».

 

Dani Rubio va estar acompanyat de Jordi Cervera, número tres a la llista municipalista | Laia Riba

 

«Única candidatura 100% municipalista»
 

Dani Rubio, actual regidor de Medi Ambient a l'Ajuntament de Reus va deixar clar en el míting central del partit que «Ara Reus es posiciona com l'única candidatura 100% municipalista». Una candidatura amb una llista electoral amb perfils de persones d'àmbits molt diferents com, entitats veïnals, sectors comercials, de l'esport, de la cultural popular reusenca o vinculats amb la sanitat.

 

Els assitents van sopar al pavelló del CN Reus Ploms | Laia Riba

 

El cap de llista d'Ara Reus ha explicat que tenen un programa electoral amb més de 400 propostes realitzables, «perquè som un partit que a cada acte està informant com finançaria aquestes partides». Rubio ha comentat que en l'acte central del partit s'escoltaria un missatge «de progrés i prosperitat» amb l'objectiu de reflectir que «som capaços de tancar exercicis amb propostes importants en matèria d'habitatge social, de promoció de ciutat o de sòl industrial».

 

Prop de mil persones van assistir al míting central Ara Reus 2019 | Laia Riba

 

Rubio exposa el «gran paper» d'Ara Reus a l'ajuntament

L'alcaldable durant la conferència davant dels centenars de persones ha remarcat que el 40% del pressupost de les àrees de l'ajuntament han estat gestionades pels membres d'Ara Reus al consistori, en aquest àmbit ha informat que «per aquest motiu, tenim experiència en la gestió pública».

 

D'altra banda, Dani Rubio també ha volgut destacar que han sigut capaços de reorganitzar l'antiga Innova, col·laborant amb la seva eliminació i fent una nova reformula del sector empresarial. També ha explicat que han aconseguit reduir l'endeutament de l'Ajuntament, i ara «ens queda la batalla del cas Innova, quan es torni a obrir serem molt estrictes amb la malversació de fons públic», afegeix.

 

El partit municipalista aposta per «Tu ets Reus» com eslogan de la campanya | Laia Riba

 

En matèria de sanitat Ara Reus aposta per lluitar pels interessos del 100% del personal de l'Hospital Sant Joan de Reus amb un projecte «d'organisme públic i amb estabilitat econòmica», informa Rubio.

 

Finalment, «i com ens agrada a la gent d'Ara Reus» ha concretat el cap de llista del partit, l'acte central de campanya d'Ara Reus va acabar amb un sopar i amb un concert musical. El cap de llista, Dani Rubio va acabar la seva intervenció amb un missatge clar i contundent de cara a les eleccions municipals de la ciutat: «Ara Reus és el partit de tots els reusencs».