Arrenquen les obres d'ampliació d'accés a les sales de vetlla del Tanatori municipal de Reus

Amb les obres es pretén ampliar les zones d'accés a les sales de vetlla
Inici de les obres al Tanatori municipal de Reus | TarragonaDigital
 

El Tanatori municipal de Reus  ha posat en marxa un nou projecte de reforma aquest mes de març. Les obres han començat aquest dimarts dia 5 i, segons informa l'Ajuntament de Reus, tindran un cost de 288.704 euros  i estaran acabades en un termini de sis mesos. L'objectiu de les obres és augmentar en més de 300 metres quadrats la zona d'accés a les sales de vetlla, de manera que, es reconvertirà en un espai molt més ampli que permetrà un pas més còmode pels usuaris durant els dies de més afluència per tal de reduir la concentració de persones a l'entrada del Tanatori municipal i als passadissos de davant de les sales de vetlla.

 

Imatge virtual de la futura zona d'accés a les sales de vetlla del Tanatori municipal de Reus després de les obres | TarragonaDigital.com
 

Més lluminositat i menys soroll al Tanatori municipal de Reus

L'empresa M. Vilella Constructor SL és l'encarregada d'aquestes obres de remodelació i des del consistori s'assegura que, «tot i la complexitat de l'obra, intentaran reduir al màxim les molèsties als usuaris». S'ha volgut reduir el soroll per tal d'oferir un espai més tranquil i acollidor als usuaris, per això, s'ha optat per utilitzar la fusta com a material principal, de manera que el terra quedaria recobert de parquet, igual que les parets. Pel que fa al sostre, s'utilitzaria un material que reduiria la reverberació. Finalment, la remodelació també pretén crear uns petits patis interiors, davant de les sales de vetlla, rodejats amb unes portes de vidre i un sostre de lamel·les d'alumini que deixaran passar la llum natural per oferir més lluminositat.

 

Més remodelacions del Tanatori de Reus

Les obres de remodelació del Tanatori municipal de Reus no s'aturen, durant el mes de gener ja es va remodelar l'entrada i, en aquest cas, es va optar per instal·lar-hi una marquesina amb l'objectiu d'ampliar la zona d'aixopluc pels usuaris. El projecte també contemplava remodelar la plaça Pau Picasso de davant de l'edifici, amb aquestes obres es va reordenar l'espai amb l'objectiu de fer més visible i més accessible el Tanatori.