Imatge de l'arbre de NAdal de les oficines de Benestar Social, decorat per l'Associació Down Tarragona

L'Associació Down Tarragona, l'encarregada d'enguany de decorar l'arbre de Nadal de Benestar Social

La decoració l'han fet membres del grup de joves de tallers matinals amb materials reciclats

L’Associació Down Tarragona ha estat l’encarregada de guarnir l’arbre de Nadal que llueix a les oficines de la Regidoria de Benestar de l'Ajuntament de Reus, ubicades a l’edifici de l’antic hospital. Cada any, l’arbre és decorat per una entitat social diferent. La decoració l’han fet els mateixos membres de l’entitat, els joves que participen en els tallers matinals. Els guarniments nadalencs estan fets, en bona part, amb materials reciclats, que han penjat a l’arbre de Nadal: cérvols fets amb cartó de rotllos de paper higiènic, estels fets amb envasos de plàstic o petits arbres de Nadal fets amb materials diversos.

«És una associació molt activa i participativa, que treballa per promoure el benestar de les famílies que hi formen part i la inclusió de persones amb síndrome de Down», assegura la regidoria de Benestar Social, Montserrat Vilella, que ha valorat de manera molt positiva la tasca de l’Associació Down Tarragona. «Recentment, han participat en la 4a Mostra d'Entitats de Voluntariat de Reus i en la programació del cicle d'activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que hem fet a la ciutat», ha recordat la regidora.

L'Associació Down Tarragona, 12 anys al costat de la síndrome

L'Associació Down Tarragona és una entitat sense ànim de lucre constituïda l'any 2007, fruit de la iniciativa d'un grup de mares, pares i familiars de persones amb aquesta síndrome de la demarcació de Tarragona. L'objectiu és millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, i d'altres amb discapacitat intel·lectual, i ajudar-les a incorporar-se de manera activa dins de la societat.


Comentaris