Tram de l'avinguda de Sant Bernat Calbó on hi ha el supermercat Lidl

Reclamen un pas per a vianants a l'avinguda de Sant Bernat Calbó de Reus per evitar atropellaments

Registren una instància a l'Ajuntament perquè actuï

L'avinguda de Sant Bernat Calbó de Reus s'ha convertit en un punt conflictiu per a la seguretat dels vianants segons denuncien des d'Entre Veïns. La formació ha presentat una instància a l'Ajuntament perquè es millori la cruïlla que hi ha davant d'un supermercat on, actualment, alguns dels seus clients arriben travessant l'avinguda per un lloc que no està senyalitzat.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants de Reus al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Apunten, de fet, que s'han produït accidents, arribant a atropellar alguna persona. El cas és que és una de les artèries viàries que formen part de la circumval·lació de la ciutat. A l'altura del carrer de Penyíscola, però a l'altra vorera de l'avinguda, hi ha un supermercat Lidl.

Un pas de vianants per evitar atropellaments

Segons exposa la formació, «des de l'obertura d'aquest supermercat son molts els ciutadans, provinents del barri de La Pastoreta, que per accedir al supermercat creuen, de forma imprudent, l'avinguda». Apunten que «el pas de vianants existent es troba lluny de l'accés principal al supermercat i és molta la gent que creua aquesta via per un indret no senyalitzat».

El pas de vianants al qual fan referència és el que es troba a la cruïlla amb el carrer del pintor Fuster i que també dóna accés al carrer de Miami. «El grup semafòric que regula el trànsit fixa el pas de vianants es troba allunyat del pas natural d'accés al supermercat venint des dels carrers Bahía Blanca o Penyíscola», argumenten des d'Entre Veïns.

Consideren que els accidents que hi ha hagut han convertit la zona «en un punt perillós des del punt de vista de la seguretat viària». És per això que la petició que han registrat a l'Ajuntament de Reus és que «es reestructuri aquest punt des del punt de vista de mobilitat per tal de garantir la seguretat dels vianants i d'evitar atropellaments, col·locant un pas de vianants en aquest punt».